Пилкери и Джигове panthermartin-fishing.bg

ПИЛКЕРИ

Пилкери и Джигове са метални спинингови примамки за морски риболов на по-голяма дълбочина. Направени изцяло от метал те пропадат много по-бързо на много по-голяма дълбочина. Можете да ги използвате за различни видове риба, като се тръгне от малките сафриди, кокали, заргани  и стигнете до големите туни, синагриди, групери, маятико и др.

Налични са 19 продукта.

Показани са 1-12 от общо 19 артикул(а)

Активни филтри

Пилкер Zeake S_Bit

Zeake S_Bit SB_001
От Цена 14,08 лв.

Пилкер Zeake S_Bit

Shore Slow model

Пилкер за морски риболов с асиметрична форма и център в задната част на тялото, което му дава допълнителна дистанция на замятане и игра на наранена плячка във водата. При пропадане играе наляво и надясно, като можете да му помагате с леки туичове. С релефни и добре изразени очи и остри куки. Пилкерите на Zeake International са качествени примамка, които трябва да имате в кутията. Пилкер за риболов от брега и от лодка. За сафрид, лефер, зарган, туни, маятико и др.

Zeake R_Sardine Пилкер

Zeake-R-Sardine-Silver-001
От Цена 13,00 лв.

Zeake R_Sardine Пилкер

Shore Fast Mode

Още един пилкер на Zeake International, който ще харесате. R_Sardine наподобява сардина и е изключително атрактивна за всеки хищник. При пропадане джига се движи със странични клатушещи движения, а всеки риболовец може да им даде още малко атрактивност с леки туичове от върха. Очите са разположени перпендикулярно на халките, на куките, което дава предимство при закачането  на рибите. Специалната холограма и оцветяване на пилкера са максимално издръжливи. 

Zeake G_Slasher Пилкер

Zeake-G-Slasher-Anchovy-004
От Цена 13,67 лв.

Zeake G_Slasher Пилкер

Създаден да имитира сардина и херинга този пилкер е много ефективен за всеки хищник. С център на тежестта изнесен леко в задната част на тялото има по-голяма дистанция на замятане. Левият и десен процепи спомагат също за полетните и качества и стабилизират играта при пропадане на джига във водата. Окото и на Zeake G_Slasher е също е поставено перпендикулярно на халките с куките, което спомага за тяхното по-широко отваряне, а това съответно повишава ефективността на закачане.

Пилкер Zeake International...

001
Цена 12,42 лв.

Пилкер Zeake International Z-Bit 1, 2 и 3 грама

Моделът с най-малките пилкери на Zeake International e Z-bit. В грамажи от 1, 2 и 3 грама са подходящи както за морски, така и за сладководен риболов. Произвежда се в десет цвята. Заради формата си този започва да играе още при пропадане, така че очаквайте удар както при изтегляне, така и при пропадане. Този микро пилкер има страхотни полетни възможности, така че да достигате рибите и на по-голяма дистанция. За удоволствието на всеки ултра лайт риболовец.

Zeake C_Swimmer Tai Rubber

Zeake-C-Swimmer-Gold-Pink-001
От Цена 20,17 лв.

Zeake C_Swimmer Tai Rubber

Единственият модел Тай Ръбър на Zeake International. Перфектна комбинация от тежко тяло, което потъва бързо с клатушещи движения в ляво и в дясно, и множество пипала, които се отварят широко и правят примамката още по-атрактивна и апетитна. C_Swimmer е снабден с допълнителна кука, която можете да закачите и да добавите на нея червей или някаква друга допълнителна примамка. Атрактивни цветове, предизвикателна игра на примамката, създадено в Япония!

Пилкер HTO Frolic

Pilker-HTO-Frolic-color1
Цена 9,08 лв.

Пилкер HTO Frolic

- С две асист куки, които ще закачат сигурно всяка риба;

- Еднакво ефективен и при бърза и при бавна проводка;

- Наличен в няколко грамажа и 4 цвята;

- Може да се ползва за много видове риба заради различните големини и грамажи. От кокалита до паламуди и тунакита;

Пилкер HTO Boogie

Pilkeri-HTO-Boogie-Color1
От Цена 10,00 лв.

Пилкер HTO Boogie

- Идеални грамажи за риболов от брега на по-дълбоки места;

- Добра игра при вертикален риболов от лодка;

- Холограмните цветове прибличат любознателни риби- маятико, скумрия, тунакита, треска;

- 2 асист куки;

Издърпайте джига няколко пъти, след това оставете да потъне, бъдете готови да засечете, хищниците са някъде там. Предизвикайте ги!

Пилкер HTO Get Down

Pilker-HTO-Get-Down-color1
От Цена 14,25 лв.

Пилкер HTO Get Down

- Добре балансиран тежък джиг, който може да се спуска бързо, така че да достигаме големите дълбочини;

- Трепкащо и неравномерно пропадане, което най-много привлича рибите;

- Работи добре при къси и при дълги и големи изтегляния;

- Две асист куки;

- Предлага се в 4 цвята и няколко грамажа;

Пилкер Duel Salty Rubber

CHGO
Редовна цена 15,42 лв. -40% Цена 9,25 лв.

Пилкер Duel Salty Rubber

Отлична спинингова примамка за слоу или лайт джигинг при риболов в по-долните слоеве на водата. Снабдени със здрави куки и линия, снабден с множество опашки, които създават вибрации и привличат вниманието на хищниците. 

  • -40%

Пилкер Duel Salty Bait

CHB
Цена 15,42 лв.

Пилкер Duel Salty Bait-10/20/30 гр.

Пилкер с размери от 10, 20 и 30 грама, снабден с релефна холограма, която привлича хищника от по- далечно разстояние и множество пипала, които я правят още по неустоима. Еденична офсетна кука скрита в множеството силиконови пипала. Благодарение на формата  на този пилкер се достига много добра дистанция и е лесен за употреба.

Пилкер Aile Metal TB 250 gr

SHGR
Цена 23,33 лв.

Пилкер Aile Metal TB 250 гр / 230 мм

Пилкер създаден в Япония, специално за морски риболов на по- сериозни риби. С център на тежестта в централната част на тялото и заради дългото и тясно тяло потъва бързо с най- разнообразни движения. Може да бъде воден както с дълги, бавни движения, така и с бързи и насечени туичове. Не е снабден с куки.

Aile Metal CS 200гр

HGBL
Цена 22,00 лв.

Aile Metal CS 200гр / 200 мм.

Още един пилкер за дълбоководен риболов произведен в Япония. След придърпване с въдицата този джиг прави нерaвномерни и атрактивни движения от дясно на ляво, изглеждайки като бягаща риба. Не е снабден с куки.