Микро клатушки Jackall 【panthermartin-fishing.bg】

Микро клатушки

Микро клатушките на Jackall са страхотна примамка, която може да ви помогне при риболов, при който хищника не иска на нищо друго. Изключително резултатни както при речен риболов на пъстърва, кефал и костур, така и зимните платени пъстърви. Предложете ги на рибите, те ги харесват!

Налични са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

Микро клатушка Jackall...

Микро клатушка Jackall Tearo 1,6гр.
Цена 10,00 лв.

Микро клатушка Jackall Tearo 1,6гр; 22мм.

Микро клатушка, която е адаптирана за риболов както в стояща вода, така и в течение. Създадена за пъстърва, тази  микро клатушка с успех се ползва за костур и речен кефал. Препоръчваме равномерна проводка, с промяна на скоростта на водене и кратки паузи по времето на които микро клатушката Jackall Tearo продължава да потъва и апетитно да дразни хищника.

Микро клатушка Jackall...

Микро клатушка Jackall Tearo 1,6гр.
Цена 10,83 лв.

Микро клатушка Jackall Tearo 2,6гр, 28мм.

Микро клатушки Jackall Tearo са едни от най-добрите микро клатушки разработвани от много поколения риболовци. Съблазнителната им игра е способна да предизвика към атака дори пасивния хищник. Любителите на ултралайт риболова ще бъдат във възторг от уловитостта на тази микро клатушка. Освен на пъстърва при нас микро клатушката Jackall Tearo работи не по-лошо и за костур и кефал.

  • Изчерпано

Jackall Cibi Tearo 1,7gr

Green Yamame
Цена 10,00 лв.

Микро Клатушка Jackall Cibi Tearo 1,7 гр, 1,9см

Аналог на Jackall Timon Tearo, предназначен за риболов в по- силно течение. Cibi Tearo е малко по- малка от 1,6-грамовия Tearo, но е направен от по- дебел метал, затова леко държи струята и лети по- далече. При проводката върви с кукичкате нагоре и по този начин избягва част от закачките като камъни и боклук по дъното.

Микро клатушка Jackall...

Микро клатушка Jackall Timon Tearo- PINK
Цена 11,50 лв.

Микро клатушка Jackall Timon Tearo 3,1гр.

Jackall Timon Tearo, микро клатушка от най-високо качество, разработена специално за риболов на пъстърва. Естествено също толкова резултатна за кефал и костур. Тази микро клатушка притежава високочестотна игра и голяма амплитуда на колебанието. С добрата си игра няма да ви разочарова и при водене с паузи, така че stop&go винаги трябва да се тества.

  • Изчерпано