Филтриране по

Цена

Цена

Цвят

Цвят

Размер

Размер

Грама

Грама

Тип

Тип

YO-ZURI (Япония)

Японската корпорация Yo-Zuri/Duel заема една от първите позиции в света по разработка и производство на воблери. Всеки модел воблер има своя, разработена на компютър игра и форма. Yo- Zuri предлагат много модели воблери предназначени за риболов на хищни риби както в сладка, така и в солена вода. Технологически воблерите се изготвят от пластмаса, която е много по дълговечна и качествена в сравнение с воблерите от балса. Всички воблери имат холограмно покритие на повърхностите, което увеличава отразяващите свойства на примамката във водата. Лопатката на воблерите Yo-Zuri е удебелена в основата си, като това я прави по- здрава и по- издръжлива особенно при риболов на места с каменисто дъно. Острите куки с технология на химическо заточване на острието практически не оставят възможност на рибата да се откачи. Различните серии са плуващи (Floating), потъващи (Sinking), бавно потъващи (Slow Sinking) и неутрални (Suspending). Потъващите модели като правило са звукови, вътре в тях са поставени тежести, които при водене на воблера се движат и създават допълнителни акустични вълни, допълнително възбуждащи интереса на хищника. Разцветката на воблерите е толкова многообразна, че всеки модел има няколко до няколко десетки цветови разновидност. Воблерите Yo-Zuri/Duel са много известни сред българските риболовци, поради това, че са не много скъпи и в същото време работещи. Легендарният воблер L-minnow, който се явява като истински сериен убиец на всички видове хищници, Hardcore, който е уникален за тролинг или Crystal Minnow, който пък е подходящ за туичинг и по- плитка вода.

Налични са 40 продукта.

Показани са 1-12 от общо 40 артикул(а)

Активни филтри

Воблери Yo-Zuri Hydro Magnum

Yo-Zuri Hydro Magnum
Цена 23,00 лв.

Hydro Magnum

Воблер за по-дълбок тролинг, който може да се използва както в сладководна, така и в морска вода. Главната особеност на този воблер, е че може да се използва и при по- бързо водене, като това не влошава играта му. Дълбочина на гаазене 7-9 метра. Пръстените са максимално уплътнени и усилени. Телена конструкция, супер здрави куки, борба...упоритост, един победител.

ВНИМАНИЕ: Цвят TMGB  е 19 грама!

Воблери Yo-Zuri Snap Beans

Воблери Yo-Zuri Snap Beans
Цена 13,75 лв.

Snap Beans

Две малки воблерчета с ококорени очи в една опаковка, колкото и беззащитни и смешни да ви изглеждат те са истински бойци и винаги са готови да ви хванат риба и то голяма риба. С големите си очи този воблер е лесна и предизвикателна мишена за хищника. Единият воблер е с големина от 2.5 см. и тежи 2 грама, а вторият е дълъг 2 см и тежи 1 грам, въпреки това имат много добра дистанция на замятане. Тези воблери с успех могат да се използват при риболов на костур, пъстърва, кефал.

YO-ZURI PIN`S MAGNET

YO-ZURI / DUEL PIN`S MAGNET
Цена 18,33 лв.

Воблерът от серията Pin`s Magnet

е създаден да имитира лешанка, като благодарение на патентованата от Yo-Zuri система Magnetic Weight Transfer System тези воблерчета достигат  голяма дистанция независимо от малкото им тегло. Използвайте тази примамка, когато рибата се храни в плитчините през пролетта и есента и сутрин или вечер. Воблерът е резултатен както за потоци, така и за езера и за всички видове пъстърва, а с по- големите размери и за бяла риба. Резултатен при туичване и при равномерно водене.

Воблер YO-ZURI PIN`S MINNOW

YO-ZURI/DUEL PIN`S MINNOW
От Цена 12,50 лв.

YO-ZURI PIN`S MINNOW

Класически воблер, много близък по форма на лешанка, отличава се с детайлно тяло, холограмни окраски и ярки цветове, с които привлича хищника даже в замътена вода. Идеален воблер за туичинг, пъстървата няма да му устои. Пробвайте го!

YO-ZURI CRISTAL MINNOW

YO-ZURI CRISTAL MINNOW
От Цена 17,85 лв.

Блестящата холограмна лента на този воблер отразява всеки светъл лъч под водната повърхност и всички хищници могат да го забележат дори в мътна вода. Анимираните 3D очи дават още по- реален облик на тези воблери. Проводката може да бъде както равномерна, така и неравномерно, като при спиране съответно плуващите воблери се издигат до повърността, а потъващите потъват.

Воблер YO-ZURI CRYSTAL...

Воблер YO-ZURI CRYSTAL MINNOW MAGNUM
Цена 25,00 лв.

Разширявайки серията на воблерите Cristal Minnow се появява и модела Magnim с размер от 16 см. Създаден за морската среда, този воблер дава много добри резултати и при риболова на голяма щука. Отразяващото фолио поставено от двете страни на тази красива изкуствена примамка, както и топчетата поставени вътре в тялото имат за цел да предизвикат рибата както в по-мътна вода, така и от по-далечно разстояние. Тяло, куки, тел, всичко е усилено и здраво, за да извадите своя нов трофей.

YO-ZURI LX-MINNOW

YO-ZURI   LX-MINNOW
От Цена 15,66 лв.

Воблер Yo-Zuri LX-Minnow външно много напомня L-minnow воблерите. Този воблер работи много добре на средно, бавно течение и затворени водоеми, като максималната работна дълбочина е около 1,5 метра. Създаден за морето, с успех може да се използва при риболов на щука, бяла риба, сом. Опитайте го!

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2
Цена 18,33 лв.

Воблер Yo Zuri Zombi Crank2 - плуващ

Воблерите от серията Zombi са направени от термопластична гума. Предимствата пред другите воблери са: по- тихо приводняване във водата, интензивно създаване на вълни, здрави са при удари в скали и други твърди предмети и имат по- дълъг живот. Цветовете са основани на изследвания от последните години.

Yo-Zuri Chum Crank

Yo-Zuri Chum Crank
Цена 13,00 лв.

Yo-Zuri Chum Crank

25 мм-во потъващо воблерче, което независимо от малките размери е готово винаги да дръпне някоя и друга риба. Ярки и убити цветове за по-добра видимост. Ярките цветове използвайте в мътна вода, а тъмните в най-светлата част на деня и в много бистра вода.

Yo-Zuri Aile Killifish

Yo-Zuri Aile Killifish
Цена 12,00 лв.

Yo-Zuri Aile Killifish

Плуващ воблер с работна дълбочина 30-50 сантиметра. Краят му завършва със свободно джижеща се опашка, която започва да трепти при най- малкото движение. Реалистичното движение на този воблер се допълва от големите холограмни очи и ситно гравираните люспички. Спинингова примамка, която не бива да пренебрегвате.

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY...

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY потъващ
Цена 12,00 лв.

Воблер Yo-Zuri AILE GOBY

С независимата си опашка продължава да трепти докато не предизвика агресията в хищника. Много добре орелефен с люспи, а големите му холограмни очи го правят още по- реалистичен. Този потъващ воблер работи на дълбочина до 1,5 метра и може да се води както с постоянна, така и с непостоянна проводка.