Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon За Спининг риболов
Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.
search
  • Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.

12,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

283
4 Артикула

Японска номерация

Lbs

Мм

Цвят

# 0,8

3

0,148

безцветно

# 1

4

0,165

безцветно

# 1,2

5

0,185

безцветно

# 1,5

6

0,205

безцветно

# 1,7 

7

0,22

кафяво

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 метра

Страхотен избор на монофилно влакно от YGK  за риболов на пъстърва, кефал или костур, а в по-дебелите размери и за всички останали хищници. Риболовно влакно с отлична линейност и ниска разтегливост. Влакната 3-6 Lbs  са безцветни, 7 Lbs е кафяво.Качество произведено в Япония.

В меню "Описание" таблица с размерите в милиметри.


Вижте също и:

Блесна PANTHER MARTIN...

Блесна  PANTHER MARTIN...
От Цена 4,75 лв.

Тези цветни версии на блесните Panther Martin с класическо листо са изключително атрактивни в пъстървовите реки и потоци, но също така са страхотна примамка за костура, кефала, а и щуката. Блесна с голяма вариация на цветовете, която може да се използва както в замътена, така и в бистра вода. Боядисване, което може да се постигне само на ръка. Произведено в Италия.

Вирбели с карабинка FLY

virbeli
Цена 2,50 лв.

Вирбели FLY-  в една опаковка има 12 броя вирбели.

В следствие въртеливото или лъкатушещо движение на спининговите примамки, използваното влакно (независимо дали е монофил или брейд) се усуква и това води до отслабване здравината на линията, образуване на бради и много нерви.  За да избягаме от усукването и да запазим здравината на влакното ни е необходим вирбелът.

Монофилно влакно YGK Iso...

Монофилно влакно YGK Iso...
Редовна цена 12,42 лв. -25% Цена 9,31 лв.

YGK  Iso Hato Endeavour - едно от най-новите монофилни влакна на YGK. В приятен за окото и лесно забележим зелен цвят, който е много пододящ за спининг риболов. На ролки от 150 метра, здраво, с идеална линейност и гладкост. Можете да го използвате за всякакъв тип риболов. Качество от Япония.

  • -25%

HTO Urban Finesse спининг...

Spining-vadica-Urban-Finesse
Цена 107,50 лв.

HTO Urban Finesse спининг въдица

HTO Urban Finesse спининг въдица за ултралайт, лайт риболов или LRF (Light Rock Fishing). Оцветена в модерен камуфлажен цвят за да се хареса на всеки състезател или лайт риболовец. Двата по-малките размери имат малък и удобен макародъждач, който допълнително олекотява пръчката. Въдицата с най-голям тест е снабдена със стандартен макародържач, който позволява поставянето на по-голяма макара. HTO Urban Finesse при спининг риболов с блесни, воблери или силикони.