Флуорокарбон Nitlon GesoX FC Leader
Флуорокарбон Nitlon GesoX FC Leader- Green
search
  • Флуорокарбон Nitlon GesoX FC Leader- Green

Флуорокарбон YGK Nitlon GesoX FC Leader- Green

10,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

273
1 Артикула

Nitlon GesoX FC Leader- зелен, 25 метра

- Със своя цвят на зелено водорасло, това влакно показва силата си в плитките водни участъци;

- Има специално покритие от смола, което придава изненадваща еластичност и както е редно за продукт от флуорокарбон, то е устойчиво на абразия и е свръх здраво;

- Използвани са новите  шпули, без линеен стопер, за да не прегъвате влакното и да запазите всеки сантиметър от него;

- Опаковано веднага след производство, с цел да се запазят добрите му качества;


Вижте също и:

Плетено влакно YGK Real...

Плетено влакно YGK Real Sport G-Soul SS 112 - 150 метра
От Цена 28,17 лв.
2 Review(s)

Плетено влакно Real Sport G-Soul SS 112- 150 метра

 * Безплатна доставка

YGK Real Sport G-Soul SS 112 е влакно хибрид, което е съставено от 8 нишки, четири PE и 4 Super Ester mono. Тази комбинацията дава дълъг живот на влакното. Може да се използва за морски и сладководен риболов. С ярко жълт цвят за по-добра видимост. Произведено в Япония= качество. В "Описание" можете да разгледате таблицата с размерите в милиметри на YGK Real Sport G-Soul SS 112.

Пилкер Zeake S_Bit

Zeake S_Bit SB_001
От Цена 14,08 лв.

Пилкер Zeake S_Bit

Shore Slow model

Пилкер за морски риболов с асиметрична форма и център в задната част на тялото, което му дава допълнителна дистанция на замятане и игра на наранена плячка във водата. При пропадане играе наляво и надясно, като можете да му помагате с леки туичове. С релефни и добре изразени очи и остри куки. Пилкерите на Zeake International са качествени примамка, които трябва да имате в кутията. Пилкер за риболов от брега и от лодка. За сафрид, лефер, зарган, туни, маятико и др.

YGK XBRAID UPGRADE X4 100...

YGK XBRAID UPGRADE X4 100...
От Цена 30,00 лв.

YGK XBRAID UPGRADE X4

Новото име на YGK. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

Поредното 4 нишково плетено влакно Xbraid (YGK), което доказва качествата на бранда. Оплетено по метода им WX4 и с усилващото абразивоустойчивостта GP покритие това плетено влакно ви позволява достигане на пределни дистанции, здравина срещу всеки хищник и удоволствие в риболова. XBRAID UPGRADЕ реализира всичко от което се нуждае всеки риболовец, който иска да има максимални резултати. Единствено и най-добро - UPGRADE. Произведено в Япония.

Плетено влакно YGK G Soul...

ygk-egi-metal-wx4
Цена 27,50 лв.

Плетено влакно YGK G Soul Egi METAL WX4 150m

YGK G Soul Egi METAL WX4 150м e 4 нишково плетено влакно с висока абразивоустойчивост и здравина. Перфектен избор, особено за места с повече закачки, камъни или клечки. YGK G-Soul Egi METAL WX4 е оцветено в три цвята, които се сменят на всеки 10 метра. Плетено влакно, което е неразтегливо, с кръгло сечение и не пие вода. Всичко това позволява с YGK G-Soul Egi METAL WX4 да се работи лесно и да замятате примамките с голяма точност. Произведено в Япония.