YGK Galis WX8 GesoX
search
  • YGK Galis WX8 GesoX
  • YGK GesoX WX8
  • YGK Galis WX8 GesoX

Плетено влакно YGK Galis Ultra GesoX- 120 метра

70,83 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

288
3 Артикула

за риболов в крайбрежните морски участъци, сред камъни и закачки, едно от най- добрите влакна за eging риболов (калмари, октоподи и др.).

Плетено влакно YGK Galis Ultra GesoX- 120 метра

YGK Galis WX8 Super Strong GesoX е 8 нишково плетено влакно направено  от професионалисти за състезатели професионалисти. Чрез плътното оплитане на 8 нишки с WX технологията на YGK е подобрена линейността и гладкостта= по-голяма дистанция и по-голяма здравина. Силно абразивоустойчив брейд предназначен за риболов в прибрежните морски участъци, които изоблистват от  множество препятствия. Едно от най-добрите влакна за eging риболов (калмари, октоподи и др.).

 


Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Воблери за калмари YO-ZURI...

Воблери за калмари YO-ZURI MINNOW EGI
Цена 13,00 лв.

Воблери за калмари YO-ZURI MINNOW EGI

Воблер за калмари, една страхотна и различна примамка с двойна кука в задната част. Колкото повече куки толкова по вероятно да извадим главоногата жертва. Огледалните имитации на люспи придават още по- голяма реалност на примамката. При желание в долната част на воблера може да се постави и тройна кука, която да задържи евентуална хищна риба.

Zeake S_Gravityy 95 Minnow...

Zeake-S-Gravityy-95-003
Цена 32,50 лв.

Zeake S_Gravityy 95 Minnow

95мм, 28гр

Zeake S_Gravityy 95 Minnow е воблер тип minnow предназначен за риболов на лаврак, лефер, а и дънни риби. Воблер подходящ при лошо време и силен вятър. Тогава с него лесно пробиваме вятъра и достигаме по-големи дистанции сравнени с другите воблери. Снабден с две куки номер 5, като първата е лагерована и се върти във всички посоки без да се усуква. Много подходящо решение за риби, които атакуват от долу. Zeake S_Gravityy 95 е различен воблер с много приложения.