YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade PE- 200м. Плетено влакно за риболов
  • -10%
YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
search
  • YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
  • YGK G-Soul X8 Upgrade
  • YGK PE Line Real Sports G-Soul X8 Upgrade

Плетено влакно YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade PE- 200 метра

55,00 лв.
49,50 лв. Спестявате 10%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

242
4 Артикула

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!


Grade 
2020-10-20

YGK Real Sports G-Soul X8 Upgrade PE

Ползвам размер 1. 5 за спининг на Дунав. Отговаря на заявения диаметър даже визуално е по тънко от други Маркови влакна в същия размер. Издържа статичен тест на късане с възел около 10кг. Не се обезцветява. Не ползвам поводи и след усилен едномесечен риболов на распери леко се забелязва повърхностно износноване първите няколко метра след вирбела, но това не промени здравината му. Нито една брада не ми направи. Отново ще си взема, доволен съм.

Grade 
2019-11-29

Ygk

Перфектно влакно. Заслужава си всяка стотинка!

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
2019-10-03

YGK с нишки IZANAS - ТOYOBO

Няма на пазара по-иновативно японско влакно, изплетено традиционно перфектно от YGK от UHMWPE фибри на компанията Toyobo, която усъвършенства продукта на DSM Deneema и го регистрира като IZANAS. В резултат имаме по-гладко и стегнато, здраво и устойчиво на протриване влакно, което не задържа вода и не шуми във водачите.

Grade 
2019-08-08

Номер 1

Имам опит в спининг риболова в солена вода, от около 6 години, смених различни марки плетени влакна, на големи, и на чак толкова големи брандове. Минах през различни условия на риболов, минах и през израстване в личен аспект. За мен твърдо, това е най-добрия продукт на пазара. Покрива абсолютно всички мой изисквания. Много здрав, страхотен на възел, перфектна липса на триене във водачите, и най-важното, не пие вода. Препоръчвам

Напиши оценка

Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Jumprize POPOPEN 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
2 Review(s)

POPOPEN 95F

Една страхотна спинингова примамка, която привлича всички хищници от плитчините или такива обичащи да се движат около повърхността на водата. Уолкър с изключителни полетни възможности и предизвикателна игра. Здраво тяло, което е готово да удържи всяка риба, куки, които не допускат компромис- Jump Rize Treble MMH (съвместна разработка с Gamakatsu). Създаден за класическата Wolk the dog проводка, този изключителен уолкър е способен да прави и широки S- образни движения под самата повърхност.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за морски риболов на лаврак, лефер, лица и др. или сладководен спининг риболов. Бланките са бързи, стегнати, чувствителни без да са колести и доставят примамката точно там където искате. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон, висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач. Използвайки ги с плетени влакна, ще усетите всяко докосване на примамката.