S_Gravityy Head panthermartin-fishing.bg
Zeake-S-Gravityy-008
search
  • Zeake-S-Gravityy-008

S_Gravityy Head

34,67 лв.
С вкл. данък
Цвят
Грама
Количество
В наличност

445
3 Артикула

S_Gravityy Head

Вижте видео с поставянето на силиконовата опашка

https://www.youtube.com/watch?v=pz7v_SVsRXs

S_Gravityy Head 

S_Gravityy Head e хибридна спинингова примамка с утежнено тяло и силиконова опашка. Перфектна примамка за лаврак, с която ще постигнете дистанция, дори при силен вятър. С успех може да я ползвате както на плитки плажове, така и на дълбоки участъци. Опашката помага за по-плавното потъване на S_Gravityy Head. Спинингова примамка, чиято цел е да имитира хамсията и сардината, които са основни жертви на повечето хищници. Всяка кутия с S_Gravityy Head е снабдена с допълнителна силиконова опашка.


Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Meiho Reversible 100 Кутия...

Кутия Meiho Reversible 100
Цена 13,75 лв.

Кутия Meiho Reversible 100

Размери: 200х126х36mm

Още една страхотна риболовна кутия на MEIHO. По седем клетки от всяка страна, като всяка от тях е снабдена с отвори за изтичане на водата, особенно полезно при съхранение на воблери, които се използват за морски риболов. Прозрачността дава допълнително удобство.

YGK REAL SPORT G-SOUL WX8-...

YGK-REAL-SPORT-G-SOUL-WX-8
От Цена 55,00 лв.
1 Review(s)

YGK REAL SPORT G-SOUL WX8- 150m

 

Безплатна доставка*

Висококачествено 8 нишково плетено влакно - здраво, меко като коприна за супер презентация, безпаметно и с изключително стегната оплетка. Специално обработената му структурата затруднява сплескването на линията и подпомага достигане по-голяма дистанция.  Плетено влакно с кастинг, който ще ви изненада и очарова, плетено влакно, което ще бъде вашето. За риболов на сладководен хищник и за  риболов в морето, този брейд си заслужава. Светло зелен цвят.

Jumprize BUTTOBI KUN 95SS

209
Цена 39,92 лв.

Buttobi Kun 95SS

Още една от примамките на Jumprize- пенсил, който заслужава да притежавате. Добре утежнен, с една от най-големите дистанции в класа си. Използвайте за лавраци, които не можете да достигнете с друга примамка. Бавно потъващ за различни типове презентация. Залив, течаща вода, определено не трябва да се замисляте къде да го ползвате, той ще работи на всяко място. В един от най-разпространените размери при риболова на лаврак. Качество, което идва от Япония.