Риболовни кутии Meiho Reversible 165 【panthermartin-fishing.bg】
Кутия Meiho Reversible 165
search
  • Кутия Meiho Reversible 165
  • Кутия Meiho Reversible 165
  • Кутия Meiho Reversible 165

Кутия за воблери Meiho Reversible 165

21,33 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

113
2 Артикула

Двустранна риболовна кутия Meiho Reversible 165

Размер 275ммх187ммх50мм - има 14 отделения ( 7 от всяка страна)

Тези риболовни кутии на Meiho са много подходяща за големи воблери и блесни, които използваме при морски риболов или когато търсим щука и сом. Всяко отделение на Meiho Reversible 165 е снабдено с отвори, които позволяват капките останали по воблера да се оттичат, по този начин намаляваме корозията.  Прозрачна риболовна кутия, която ще съхрани максимално добре всяка ваша примамка.


Вижте също и:

YO-ZURI CRISTAL MINNOW

YO-ZURI CRISTAL MINNOW
От Цена 17,85 лв.

Блестящата холограмна лента на този воблер отразява всеки светъл лъч под водната повърхност и всички хищници могат да го забележат дори в мътна вода. Анимираните 3D очи дават още по-реален облик на тези воблери. Проводката може да бъде както равномерна, така и неравномерно, като при спиране съответно плуващите воблери се издигат до повърността, а потъващите потъват.

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.