Zeake-worm-003
search
  • Zeake-worm-003

S_Gravityy Силиконова Опашка

13,00 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

446
6 Артикула

Видео как се поставя S_Gravityy Силиконова Опашка към S_Gravityy Head

https://www.youtube.com/watch?v=pz7v_SVsRXs

S_Gravityy Силиконова Опашка

Силиконова опашка предназначена за S_Gravityy HEAD. Всеки пакет има 3 броя силиконови опашки.


Вижте също и:

Meiho Reversible 145 Кутия...

Кутия Meiho Reversible 145
Цена 19,75 лв.

Двустранна риболовна кутия Meiho Reversible #145

Размер 206ммх170ммх42мм - има 10 отделения ( 5 от всяка страна)

Този модел риболовна кутия за примамки на Meiho се справят основното с най-масовите воблери за морски риболов, които се използват. В този размер кутията е снабдена с отвори за оттичане на водните капки останали по воблера. По този начин се намалява корозията по куките.

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
От Цена 55,00 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

Jumprize SURFACE WING 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 95F-ново поколение 95мм minnow!

Когато говорим за риболова на лаврак една от най-използваните спинингови примамки е тази с големина от 95мм и дълбочина на газене около 60 сантиметра, естествено minnow. Воблер, който е изключително успешен както в морските заливи, така и в реките. Създаден да задържи всеки хищник, с най-добрата дистанция в своя клас, а когато влезе под водата е супер стабилен, дори и във вълни. С безупречно поведение Surface Wing 95F ще отвори цял един нов свят пред вас.

S_Gravityy Head

Zeake-S-Gravityy-005
Цена 34,67 лв.

S_Gravityy Head 

S_Gravityy Head e хибридна спинингова примамка с утежнено тяло и силиконова опашка. Перфектна примамка за лаврак, с която ще постигнете дистанция, дори при силен вятър. С успех може да я ползвате както на плитки плажове, така и на дълбоки участъци. Опашката помага за по-плавното потъване на S_Gravityy Head. Спинингова примамка, чиято цел е да имитира хамсията и сардината, които са основни жертви на повечето хищници. Всяка кутия с S_Gravityy Head е снабдена с допълнителна силиконова опашка.