01 Red Head
search
  • 01 Red Head
  • 02 Sardines
  • 10 Pearl Chart
  • 11 The Shell
  • 12 Pink Slash
  • 13 Pearl Marble
  • 17 Majora Purple
  • 20 Red Head Short
  • 21 Sardine Short
  • 22 Ikanago

Воблер Smith Haluca 125S потъващ

31,25 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

425
2 Артикула

Дължина: 125 мм;

Тегло: 15.5 гр;

Тип: Потъващ;

Работна дълбочина: 0,3- 1,2 метра;

Куки: Три броя #6

Воблер Smith Haluca 125S потъващ

Доказан и ефективен воблер за всички хищници в морето - лаврак, лефер, лица, дорадо...Специалната му система за далечно замятане му помага да прави завидни дистанции, а когато работи във водата очаквайте рибите да не го пропускат. Спинингова примамка с тънко и издължено тяло, което изглежда невероятно реалистично под водата. Воблер за морски риболов, който можете да водите с бавна или бърза проводка, с къси или дълги туичове, а рибите ще го харесат. 


Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
От Цена 55,00 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

Jumprize SURFACE WING 95F

02-Blue Pink Sardine
Цена 41,58 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 95F-ново поколение 95мм minnow!

Когато говорим за риболова на лаврак една от най-използваните спинингови примамки е тази с големина от 95мм и дълбочина на газене около 60 сантиметра, естествено minnow. Воблер, който е изключително успешен както в морските заливи, така и в реките. Създаден да задържи всеки хищник, с най-добрата дистанция в своя клас, а когато влезе под водата е супер стабилен, дори и във вълни. С безупречно поведение Surface Wing 95F ще отвори цял един нов свят пред вас.

Воблер Jumprize SURFACE...

01-Lens Candy Glow Belly
Цена 44,92 лв.

Surface Wing 120F

Серията Surface Wing е създадена като minnow, който отваря нов свят в комбинацията между дистанция на замятане и игра на примамката. Surface Wing 120F има стабилна игра с меко естествено движение и е с работна дълбочина 80-100 см, което е малко по-дълбоко от 147F. Подходящ за широко разнообразие от риби- лефер, лаврак, паламуд, тунаки и др.Окомплектован стандартно с куки #3, той може да използван и с куки #2 без това да му повлияе. Един изключителен 120 мм minnow, който трябва да имате!