Монофилни влакна

Монофилните влакна за риболов на YGK са с доказаното качество на марката. Ниска разтегливост, здрави, абразивоустойчиви, специално разработени за спининг риболов. Използвайте ги в малките, бистри и прозрачни води на нашите пъстървови реки. Използвайте ги за всички хищници.

Спининговите монофилни влакна на Panther Martin са изработени по най-съвременна кополимерна формула, която осигурява изключителна устойчивост на абразия благодарение на външното си покритие, висок коефициент на тест на килограми и точни диаметри. Една от важните му характеристики е високата видимост, която позволява постоянен контрол на позицията на примамката и "нулева" памет.

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Активни филтри

Монофилно влакно YGK Nasuly...

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 m.
Цена 12,00 лв.

Монофилно влакно YGK Nasuly N-Walker Nylon- 91 метра

Страхотен избор на монофилно влакно от YGK  за риболов на пъстърва, кефал или костур, а в по- дебелите размери и за всички останали хищници. Риболовно влакно с отлична линейност и ниска разтегливост. Влакната 3-6 Lbs  са безцветни, 7 Lbs е кафяво.Качество произведено в Япония.

В меню "Описание" таблица с размерите в милиметри.

Риболовни влакна...

Риболовен магазин
От Цена 12,46 лв.

Спининговото влакното Panther-Martin Zeus е изработено по най- съвременна кополимерна формула, която осигурява изключителна устойчивост на абразия благодарение на външното си покритие, висок коефициент на тест на килограми и точни диаметри. Една от важните му характеристики е висока видимост, която позволява постоянен контрол на позицията на примамката.

  • Изчерпано

Риболовни влакна...

Риболовен магазин
Цена 13,06 лв.

Влакното Panther-Martin Zeus е изработено по най- съвременна кополимерна формула, която осигурява изключителна устойчивост на абразия благодарение на външното си покритие, висок коефициент на тест на килограми и точни диаметри. 

  • Изчерпано