XBRAID UPGRADE X8 ᐉ Плетени влакна за риболов
XBRAID UPGRADE X8 300 метра
search
  • XBRAID UPGRADE X8 300 метра

XBRAID UPGRADE X8 300 метра

82,50 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

479
4 Артикула

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

8 нишково плетено влакно XBRAID UPGRADE X8 300 метра - ето, че легендарното YGK G-Soul X8 Upgrade най-после е на ролка от 300 метра. Дължина, която е перфектен избор за морски риболов. За разлика от стандартният YGK G-Soul X8 Upgrade, тази модификация на Upgrade  е изцяло в зелен цвят и е без бял маркер на всеки метър.

Едно, най-доброто, само Upgrade.


Вижте също и:

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за морски риболов на лаврак, лефер, лица и др. или сладководен спининг риболов. Бланките са бързи, стегнати, чувствителни без да са колести и доставят примамката точно там където искате. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон, висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач. Използвайки ги с плетени влакна, ще усетите всяко докосване на примамката.

Meiho Reversible 250V Кутия...

Meiho Reversible 250V
Цена 30,75 лв.

Meiho Reversible 250V кутия за воблери

Размер: 255 х 190 х 60 мм

Прозрачна двустранна кутия за воблери или джигове от серията Reversible на Meiho. С 8 отделения, по 4 от всяка страна. Направена от здрав полипропилен с отвори за оттичане на остатъчната вода и закопчалки, които няма да се предадат. Meiho Reversible 250V е една риболовна кутия за примамки, в която ще намерите място за воблери от всеки размер. Произведени в Япония.

Zeake R_Sardine Пилкер

Zeake-R-Sardine-Silver-001
От Цена 13,00 лв.

Zeake R_Sardine Пилкер

Shore Fast Mode

Още един пилкер на Zeake International, който ще харесате. R_Sardine наподобява сардина и е изключително атрактивна за всеки хищник. При пропадане джига се движи със странични клатушещи движения, а всеки риболовец може да им даде още малко атрактивност с леки туичове от върха. Очите са разположени перпендикулярно на халките, на куките, което дава предимство при закачането  на рибите. Специалната холограма и оцветяване на пилкера са максимално издръжливи.