XBRAID SUPER JIGMAN X8 | Плетено влакно за риболов
XBRAID SUPER JIGMAN X8 300 метра
search
  • XBRAID SUPER JIGMAN X8 300 метра

XBRAID SUPER JIGMAN X8 300 метра

82,42 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

480
6 Артикула

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

XBRAID SUPER JIGMAN X8, това е добре познатото 8 нишково плетено влакно YGK G-Soul Super Jigman X8 в обновена опаковка. 5 цвята, които се редуват през 10 метра за по-добра видимост и по-лесно определяне местоположението на примамката. Страхотен избор за морски и сладководен джиг риболов или тролинг. Плетено влакно, което се слави със здравината, качеството и абразивоустойчивостта си. Гладка и кръгла повърхност, леко тегло, всичко това спомага за максимално далечна дистания на замятане. 


Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Meiho Reversible 250V Кутия...

Meiho Reversible 250V
Цена 30,75 лв.

Meiho Reversible 250V кутия за воблери

Размер: 255 х 190 х 60 мм

Прозрачна двустранна кутия за воблери или джигове от серията Reversible на Meiho. С 8 отделения, по 4 от всяка страна. Направена от здрав полипропилен с отвори за оттичане на остатъчната вода и закопчалки, които няма да се предадат. Meiho Reversible 250V е една риболовна кутия за примамки, в която ще намерите място за воблери от всеки размер. Произведени в Япония.

Zeake R_Sardine Пилкер

Zeake-R-Sardine-Silver-001
От Цена 13,00 лв.

Zeake R_Sardine Пилкер

Shore Fast Mode

Още един пилкер на Zeake International, който ще харесате. R_Sardine наподобява сардина и е изключително атрактивна за всеки хищник. При пропадане джига се движи със странични клатушещи движения, а всеки риболовец може да им даде още малко атрактивност с леки туичове от върха. Очите са разположени перпендикулярно на халките, на куките, което дава предимство при закачането  на рибите. Специалната холограма и оцветяване на пилкера са максимално издръжливи. 

Zeake G_Slasher Пилкер

Zeake-G-Slasher-Anchovy-004
От Цена 13,67 лв.

Zeake G_Slasher Пилкер

Създаден да имитира сардина и херинга този пилкер е много ефективен за всеки хищник. С център на тежестта изнесен леко в задната част на тялото има по-голяма дистанция на замятане. Левият и десен процепи спомагат също за полетните и качества и стабилизират играта при пропадане на джига във водата. Окото и на Zeake G_Slasher е също е поставено перпендикулярно на халките с куките, което спомага за тяхното по-широко отваряне, а това съответно повишава ефективността на закачане.