Panther Martin Single Hook PMSHR Блесна
Блесни Panther Martin, PMSHR- MARTIN SINGLE HOOK
search
  • Блесни Panther Martin, PMSHR- MARTIN SINGLE HOOK

Блесни Panther Martin, PMSHR- MARTIN SINGLE HOOK

4,92 лв.
С вкл. данък
Цвят
Номер
Количество
В наличност

022
1 Артикул

.

Моделът PANTHER MARTIN SINGLE HOOK на Panther Martin е блесна с една кука и е предназначен за хората практикуващи Catch-Photo-Release. Особено щадяща за рибите бихте могли да я направите като премачкате контрата. Различните размери и тегло позволяват тази блесна да бъде използвана в почти всяка ситуация-от малки потоци до големи реки, затворени язовири и езера и за всички видове хищни риби.


Вижте също и:

Блесни Panther Martin, PMR...

Блесни Panther Martin, PMR...
От Цена 5,00 лв.

Блесните PANTHER MARTIN SALAMANDRA, PMR-SAL са сред най-старите и продуктивни модели. Тези прославени Пантер Мартини работят за пъстърва, кефал, щука, костур, распер. В широка гама от тъмни и светли листа и тела, в различни цветове тези блесни помагат да се примамят рибите. Опитайте ги!

Воблер Jackall Chubby 38F...

Воблер Jackall Chubby 38F GHOST WAKASAGI
Цена 22,50 лв.

 Воблер JACKALL Chubby 38F GHOST WAKASAGI- 4 гр. плуващ

Един страхотен воблер за улов на пъстърва и кефал. Вградените в Chubby топчета създават акустичен ефект и най- важното- държи се много добре в течение при риболов на малки и бързи реки. Работна дълбочина 60-100 см.

  • Изчерпано

Meiho Clear Case 800 NS...

Meiho clear case 800 NS
Цена 19,00 лв.

Meiho clear case 800 NS

Размер 205х145х28мм- бял цвят

Кутиите на Meiho са добре познати в риболовните среди. Можете по собствено усмотрение да увеличите или намалите размера на клетките, в зависимост от големината и броят на примамките. Една от най-използваните риболовни кутии за примамки Clear Case 800NS. Използвайте я!

Блесна Panther Martin,...

Блесна Panther Martin,...
От Цена 5,92 лв.

Блесна Panther Martin, PMSHSS- Martin Single Hook "Sure Shot"

Блесна, която е много подходяща за колегите, които разбират и практикуват: Catch - Photo - Release. Оранжевите топчетата непосредствено до куката помагат на рибата да забележи примамката от по-голямо разстояние и да атакува от правилната страна.