Zeake-S-Gravityy-Vib-004
search
  • Zeake-S-Gravityy-Vib-002
  • Zeake-S-Gravityy-Vib-003
  • Zeake-S-Gravityy-Vib-004

S_Gravityy Vibration 95

32,50 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

440
3 Артикула

S_Gravityy Vibration 95

- Дължина 95мм;

- Тегло 28 гр;

- Куки 2 броя #5;

- Тип потъващ;

S_Gravityy Vibration 95

Тегло 28гр/ Дължина 95мм

S_Gravityy Vibration 95 още една примамка за морски риболов, която си заслужава да имате. С размер от 95 мм е перфектно оръжие при риболов на лаврак, а с теглото си ще е апетитна хапка и за всеки хищник от дълбините. Примамка за риболов с перфектна форма за голяма дистания. Предната кука и тук е лагерована за да е свободна за движение. Вибрацията на S_Gravityy Vibration 95 се усеща дори в ръката, а вие може да я засилите още като добавите туичове.


Вижте също и:

Флуорокарбон YGK Galis...

YGK Galis Shore Leader FC
От Цена 15,75 лв.

Флуорокарбон YGK Galis Shore Leader FC- 30 метра

Висококачествен флуорокарбонов лидер от YGK. Продуктът е проектиран с меко покритие, което позволява по-естествено движение на примамките, за да ги ръководите по свое желание.  Този флуорокарбон има голяма и постоянна здравина при различни видове възли и по-трудно се къса при огъване, силно абразивоустойчив и практически незабележим под водата. Цвета на влакното е естествен. Опаковката на YGK Galis Shore Leader FC е с по-малък диаметър и без линеен стопер. 

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
От Цена 55,00 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

Jumprize BUTTOBI KUN 95SS

12-Black Back Plating
Цена 39,92 лв.

Buttobi Kun 95SS

Още една от примамките на Jumprize- пенсил, който заслужава да притежавате. Добре утежнен, с една от най-големите дистанции в класа си. Използвайте за лавраци, които не можете да достигнете с друга примамка. Бавно потъващ за различни типове презентация. Залив, течаща вода, определено не трябва да се замисляте къде да го ползвате, той ще работи на всяко място. В един от най-разпространените размери при риболова на лаврак. Качество, което идва от Япония.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 260,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.