Zeake-Zertu-Minnow-002
search
  • Zeake-Zertu-Minnow-002

Zeake Zertu Minnow 36S потъващ воблер

21,58 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

442
3 Артикула

Zeake Zertu Minnow 36F потъващ воблер

- Дължина 3,6 сантиметра;

- Тегло 2,5 грама;

- Тип потъващ;

- Куки 2 броя;

Zeake Zertu Minnow 36S потъващ воблер

36мм; 2,5гр;

Харесвате ултра лайт и лайт риболова. Zertu Minnow на Zeake International е воблер страхотен избор за вас. Можете да го водите в по-бавна, по-бърза вода или просто да задържате, той ще работи. Воблер с добре изразена собствена игра, която можете да засилвате или намаляте. Zertu Minnow е направен за LRF (Light Rock Fishing), но е страхтен избор за сладководен риболов на кефал, пъстърва, костур.


Вижте също и:

Блесни Panther Martin, PMR...

Блесни Panther Martin, PMR...
От Цена 4,50 лв.

Блесните PANTHER MARTIN SALAMANDRA, PMR-SAL са сред най-старите и продуктивни модели. Тези прославени Пантер Мартини работят за пъстърва, кефал, щука, костур, распер. В широка гама от тъмни и светли листа и тела, в различни цветове тези блесни помагат да се примамят рибите. Опитайте ги!

Yo-Zuri Chum Crank

Yo-Zuri Chum Crank
Цена 13,00 лв.

Yo-Zuri Chum Crank

25 мм-во потъващо воблерче, което независимо от малките размери е готово винаги да дръпне някоя и друга риба. Ярки и убити цветове за по-добра видимост. Ярките цветове използвайте в мътна вода, а тъмните в най-светлата част на деня и в много бистра вода.

YGK Real Sports G-soul x4...

YGK Real Sports G-Soul Upgrade PE X4
От Цена 30,00 лв.
1 Review(s)

YGK G-Soul x4 Upgrade PE- 150 м

Доставка*

Поредното плетено влакно на YGKкоето само по себе си доставя удоволствие от риболова. Усъвършенствано 4 нишково влакно G-Soul x4 Upgrade е брейд от най-ново поколение- висококачествен, с  идеално кръгло сечение и гладка повърхност. Това ни дава точност и кастинг на голяма дистанция, а също ниско ниво на шум. В размери от #0,2 за микроджиг и ултра лайт риболов до #3.0 за тролинг и сериозни трофеи. Използвайте за всички типове риболов- сладка и солена вода.

HTO Aikido Въдица за...

HTO-Aikido-rod
От Цена 132,50 лв.

HTO Aikido Въдица за спининг риболов

HTO Aikido е модерна въдица за спининг риболов с леки и ултра леки примамки в сладка вода или LRF в морето. Направена от висококачествен японски карбон и снабдена със SIC водачи. Въдицата е лека и стои удобно в ръката без да уморява, като същевременно ви осигурява страхотно усещане и контрол на примамката. Червено/черните цветове я правят да изглежда много добре визуално. Двата модела са с кух връх - страхотен избор при риболов с  джиг, микроклатушки или пилкерчета.