Zeake Side Shrimp Pencil ≫ онлайн риболовен магазин【panthermartin-fishing.bg】
Zeake-Side-Shrimp-005
search
  • Zeake-Side-Shrimp-005

Zeake Side Shrimp pencil

21,58 лв.
С вкл. данък
Цвят
Количество
В наличност

443
6 Артикула

Zeake Side Shrimp pencil

- Дължина 45 милиметра;

- Тегло 3 грама;

- Тип потъващ пенсил;

- Куки 2 броя;

Zeake Side Shrimp pencil

45мм; 3гр.

Това е малък потъващ пенсил за LRF (Light Rock Fishing), който наподобява ракообразните обитаващи около скалите. С полупрозрачните цветове Side Shrimp още повече прилича на тях. След замятане го оставете леко да пропада, а когато започнете да го прибирате той ще се изкачи до желаната от вас дълбочина според скоростта с която обирате линията.  Side Shrimp може да се използва без проблем за складководен риболов - костури и кефали, а защо не и по-сериозни риби.


Вижте също и:

Yo-Zuri Aile Killifish

Yo-Zuri Aile Killifish
Цена 12,00 лв.

Yo-Zuri Aile Killifish

Плуващ воблер с работна дълбочина 30-50 сантиметра. Краят му завършва със свободно джижеща се опашка, която започва да трепти при най- малкото движение. Реалистичното движение на този воблер се допълва от големите холограмни очи и ситно гравираните люспички. Спинингова примамка, която не бива да пренебрегвате.

4 нишково плетено влакно...

YGk PE Line Real Sports G-Soul X4 Upgrade
От Цена 32,50 лв.
2 Review(s)

4 нишково плетено влакно YGK Real Sports G-soul x4 Upgrade PE- 100 метра

 Безплатна доставка*

Можете да поръчате в новата опаковка от тук - https://panthermartin-fishing.bg/pleteni-vlakna/476-ygk-xbraid-upgrade-x4-100-metra.html . 4 нишково плетено влакно за Ултралайт риболов от серията Upgrade на YGK. Изключително качествено, без конкуренция при 4  нишковите, Стегната оплетка, безшумно и здраво. Плетено влакно в супер тънки рамери, което подпомага достигане с голяма точност при употреба на малки примамки.

  • Изчерпано

Meiho Reversible F-86 Кутия...

Кутия Meiho Reversible F-86
Цена 12,00 лв.
1 Review(s)

Риболовна кутия Meiho Reversible F-86

Reversible F-86 e най-малката риболовна кутия за примамки от Reversible серията на Meiho. Изключително удобна за съхраняване на по-малки воблери и примамки, двустранна, с 6 отделения от всяка страна.Отвори за лесно оттичане на останалата по примаките вода. Прозрачни капаци и сигурно закопчаване, от Япония!

Външни размер: 140x104x22 мм 

Тегло: 87гр.

  • Изчерпано

YGK F-Aid Super Strong...

YGK F-Aid Super Strong...
Цена 8,00 лв.

Флуорокарбон YGK F-Aid Super Strong

Висококачествен 100% флуорокарбон за поводи, с висока якост и издръжливост на възел, в тънки ролки от 20 метра. Невидим във водата, в изключителни тънки размери, започва от #0,2 по японската номерация (0.074мм)- размери за истинските ценители на ултра лайт риболова. В класическите ролки на YGK при които не се губи нито сантиметър от влакното и се пести място в джоба или кутията.