XBRAID SUPER JIGMAN X8 | плетено влакно| panthermartin-fishing.bg
  • -10%
XBRAID SUPER JIGMAN X8 200 метра Плетено влакно
search
  • XBRAID SUPER JIGMAN X8 200 метра Плетено влакно

XBRAID SUPER JIGMAN X8 200 метра Плетено влакно

54,92 лв.
49,43 лв. Спестявате 10%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

503
10 Артикула

XBRAID SUPER JIGMAN X8 200 метра

Висококачествено Xbraid плетено влакно, което можете да използвате за морски и сладководен риболов. Със смяна на цвета на всеки 10 метра, така че винаги можете да следите на каква дистанция е примамката или на каква дълбочина е. Най-използвано и препоръчано за джигов риболов и за тролинг. Оплетено с метода WX8 това плетено влакно е с доказани здравина, якост и абразивоустойчивост. Тънко, чувствително и с покритие, което спомага постигане на голяма дистанция.


Вижте също и:

Воблер Jumprize ROWDY 130F...

101-Blue Pink sardine
Цена 45,75 лв.

Jumprize Rowdy 130F Monster

Още един воблер от серията Rowdy, воблер, в който са вплетени много мисъл и знания. Създаден да се бори с чудовища, този воблер запазва непостоянната игра на класическия Rowdy 130F, като в същото време се увеличава стабилността му. Трябва да го видите във вълните- стабилност и пак стабилност. Това е един шедьовър на Inoue предназначен за рибари, търсещи възможно по-големи риби. За да се бори с тях е снабден с две големи куки и с тел, която изгражда примамката с дебелина 1,2мм.

Jumprize KATTOBI-BOU 130BR

01-Lens-candy-Glow-belly
Цена 41,58 лв.

KATTOBI-BOU 130BR

Kattobi-Bou 130BR- революционна дистанция! Невероятно разстояние за 40гр. джиг. Дистанция, която не се влияе от метеорологичните условия. Това е спинингова примамка, която реализира мечтата да се хвърли отвъд дистанцията на джиговете. Може да се води с туичване, с пропадане, stop&go. С по-плавна и по-бавна, изморена игра тази примамка ще заинтригува хищника. Използвайте при риболов на лаврак, дорадо, червен снапер, GT и др. Без куки! Това е революция в shore риболова.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за морски риболов на лаврак, лефер, лица и др. или сладководен спининг риболов. Бланките са бързи, стегнати, чувствителни без да са колести и доставят примамката точно там където искате. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон, висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач. Използвайки ги с плетени влакна, ще усетите всяко докосване на примамката.

Meiho Reversible 250V Кутия...

Meiho Reversible 250V
Цена 30,75 лв.

Meiho Reversible 250V кутия за воблери

Размер: 255 х 190 х 60 мм

Прозрачна двустранна кутия за воблери или джигове от серията Reversible на Meiho. С 8 отделения, по 4 от всяка страна. Направена от здрав полипропилен с отвори за оттичане на остатъчната вода и закопчалки, които няма да се предадат. Meiho Reversible 250V е една риболовна кутия за примамки, в която ще намерите място за воблери от всеки размер. Произведени в Япония.