Meiho Reversible 180. Кутия за риболов. 【panthermartin-fishing.bg】
Meiho Reversible 180
search
  • Meiho Reversible 180
  • Meiho Reversible 180

Meiho Reversible 180

22,50 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

472
2 Артикула

Meiho Reversible 180 V

Размер 205х145х50мм

Двустранна риболовна кутия от Meiho с 8 клетки за самостоятелно поставяне на воблери. От всяка страна по 4. Можете да съхранявате воблери, джигове или друг тип спинингови примамки с дължина до 180мм. Изработена от здрава и прозрачна пластмаса, сигурни закопчалки и като всичко на Meiho можете да разчитате на дълга употреба. Лесно оттичане на остатъчната вода и влага чрез отворите към всяка клетка. Meiho Reversible 180 - японското качество за всеки.


Вижте също и:

Плетено влакно YGK Real...

YGk G-Soul X8 Upgrade 200 metra
Редовна цена 55,00 лв. -10% От Цена 49,50 лв.
4 Review(s)

YGK Real Sports G-soul X8 Upgrade e 8 нишково плетено  влакно за спининг риболов с безкомпромисно качество и изключително леко тегло. Стегнатата оплетка прави това влакно силно износоустойчиво и много чувствително за всяко кълване. В същото време това плетено влакното е меко и безпаметно, което го прави едно от най-добрите в света. Със своята безшумност, сигурност и дистанция на замятане ще изпитате истинско удоволствие в риболова. Плетено влакно за морски и сладководен спининг риболов. Използвайте го!

  • -10%

Jumprize SURFACE WING 147F

04-Inacco Lens
Цена 45,75 лв.
1 Review(s)

Surface Wing 147F

Surface Wing 147F е minnow воблер конструиран като всички други от серията и има изключителни полетни качества и предизвикателна игра. Работната му дълбочина е 60-80 сантиметра, в която могат да бъдат намерени  основната част от хищните риби, които търсим с него- лефер, лаврак, паламуд, тунаки у др. Един воблер, едно оръжие което може да ви помогне изключително много при търсенето на хищни риби на далечна дистанция. Възползвайте се, той ще ви помогне да излъжете трофейните риби.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за морски риболов на лаврак, лефер, лица и др. или сладководен спининг риболов. Бланките са бързи, стегнати, чувствителни без да са колести и доставят примамката точно там където искате. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон, висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач. Използвайки ги с плетени влакна, ще усетите всяко докосване на примамката.

Zeake S_Gravityy Minnow 125...

Zeake-S-Gravityy
Цена 34,92 лв.

Zeake S_Gravityy Minnow 125

125мм, 31гр.

По-големият воблер S_Gravityy е 125 мм и с тегло 31 гр. Спинингова примамка, която винаги ще даде допълнителна дистанция независимо от времето. Разполага с 3 куки номер 5, като първата и втората са лагеровани и не се усукват. Стабилна конструкция, здрава лопатка, S_Gravityy minnow е воблер, който ще се сбори с всеки трофей. Ако сте на скали, оставете го да потва, а след това му придайте игра с върха. Потъва два пъти по-бавно от джиг. За лаврак, лефер, тунаки и др.