Jumprize Popopen 95F - Риболовен магазин, блесни, воблери, въдици, panther martin.

Jumprize Popopen 95F

list В: Category 1 On: comment Коментар: 0 favorite Прочитания: 1806

Jumprize Popopen 95F е повърхностна примамка, уолкър, която открива цял един нов свят в този толкова динамичен, ефективен и ефектен зрително риболов. Изключително успешен за лаврак, лица, лефер, дорадо, а от сладководните щука и распер. Подходящ за риболов както в стояща вода, така и в течаща.

 

Jumprize-Popopen 95F

 -   Здраво тяло;

    -    Големи очи;

    -    Различни, атрактивни и изпитани цветове;

    -    Завидна дистанция при замятане;

    -    Неповторимата му игра и S-образното гмуркане, което няма да намерите сред подобните примамки;

    -    Куки, съвместно разработени с Gamakatsu, които ще издържат на всяка риба;

-    Най-използваният размер при риболова на лаврак- 95 мм;

-   Създадени, тествани и произведени от професионалисти в Япония;

Jumprize-Popopen-95F

При класическото водене на уолкъра Jumprize Popopen прави “walk the dog”, но когато решите можете да направите гмуркане под водната повърхност. Това създава още по-реалистични и предизвикателни движения, все едно рибка, която бяга от гонещ я хищник и ту скача над водата, ту се гмурка в нея. За да изпълните това гмуркане с S- образно движение, трябва да наведете върха на пръчката и уолкърът ще се потопи във водата, а след това го повдигате нагоре и той ще се покаже. Това движение може да повтаряте колкото искате, стига да успеете правилно да синхронизирате проводката. Забележите ли обаче пасивна риба, която просто съпровожда примамката, опитайте да я изненадате.

Popopen-95F

   В случай, че решите да правите „Stop&Go проводкав моментите когато спирате Jumprize Popopen бързо застава в перпендикулярно положение, което е изключително важно, така че куките да са идеална мишена за всеки хищник.

   Веднъж опитали и научили играта на Jumprize Popopen 95F ще се вклюбите в този уолкър! Задължително оръжие в кутията с изпитаните бойци.

Новото попълнение Jumprize Popopen 75F

Коментари

За момента няма коментари

Остави своя коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември