Zeake F_Change Head Джиг Глава с Подвижна Кука 【panthermartin-fishing.bg】
Zeake-jig-head
search
  • Zeake-jig-head
  • Zeake-shore-jig
  • 0.6

Zeake F_Change Head Джиг Глава с кука

9,75 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

447
5 Артикула

Zeake F_Change Head Джиг Глава с кука

#0,6 грама/ Кука #10/ 4 броя в пакет;

#0,8 грама/ Кука #10/4 броя в пакет;

#1 грама/ Кука #8/ 4 броя в пакет;

#1,5 грама/ Кука #8/ 4 броя в пакет;

#2 грама/ Кука #6/ 4 броя в пакет;

#3 грама/ Кука #6/ 4 броя в пакет;

#5 грама/ Кука #6/ 3 броя в пакет;

#7 грама/ Кука #3/ 3 броя в пакет;

#14 грама/ Кука #2/ 2 броя в пакет;

#21 грама/ Кука #1/ 2 броя в пакет;

Zeake F_Change Head Джиг Глава с кука

Висок клас джиг глави за LRF със сменяема кука, в широк диапазон грамажи - от #0,6 грама до #28 грама. Изключително остри куки и добре изработено тяло. Подвижната връзка между главата и куката дава допълнително и по-естествено движение на примамката. С допълнителна халкичка в долната част на джиг главата където можете да завържете допълнителна кука или допълнителен атрактант. Перфектни джиг глави както за LRF, сафриди и лавраци, така и за пъстърва, кефал, костур...


Вижте също и:

Силиконова примамка Sirena...

Силиконова примамка Sirena 10 см.- цвят FY
Цена 11,00 лв.

OrkA Sirena представлява ново поколение силиконова примамка, а също така е и усъвършенстван вариант на много успешният модел Shad-Tail. Самата форма на примамката ни дава представа как и в какви условия можем да я използваме. С широко и здраво тяло, като края на опашката прави викочестотни колебания и трептения, тази силиконова примамка е достатъчно апетитна дори и при много бавна проводка. Orka Sirena, в сравнение с Shad Tail Tail има по-изявени колебания и е доказана при риболов на бяла, костур, щука...

Силиконова примамка Walleye...

Walleye Sea Shad 4"- Glitterbug
Цена 1,00 лв.

Силиконовата примамка Walleye Sea Shad 4" (10,16 см.) на Bass Assassin е със здраво, стегнато тяло и издължена опашка, която е с изнесен център на тежестта в долната и част.  Това позволява на опашката на тази силиконова примамка- Walleye Sea Shad, да извършва изключително атрактивни и апетитни за всеки хищник движения.

YGK G-Soul Super Jigman...

YGK G-Soul Super Jigman X8
От Цена 55,00 лв.
1 Review(s)

YGK G-Soul Super Jigman X8- 200 метра

Безплатна доставка*

Съхранявайки всички достойнства на YGK JigMan X8, новият осем жилен YGK Super JIGMAN е още по-качествен, благодарение на модернизацията на материала, с повърхност още по-плътна и равномерна. Плетено влакно с идеално кръгло сечение, с висока абразивна устойчивост и никаква разтегливост. Широката гама от размери на този брейд ще зарадва както любителите на лекия риболов, така и търсачите на големите трофеи. Естествено роден в Япония.

Въдица HTO Nebula

Въдица HTO Nebula
От Цена 290,00 лв.

Въдица HTO Nebula

Създадена като високоефективна, висококачествена и достъпна спининг въдица за риболов на лаврак. Въпреки цената си, в HTO Nebula не е спестено от нищо. Изработена от японски карбон. Снабдена с висококачествени Fuji Stainless Alconite K водачи и Fuji VSS макародържач за комфорт дори при дълга работа. Бланките са бързи и доставят примамката точно там където искате. Използвайки ги с плетени влакна, ще накарат воблерите да реагират веднага и ще задействат хищническият инстинкт на всяка риба.