Xbraid, новото име на влакна YGK - Риболовен магазин, блесни, воблери, въдици, panther martin.

Xbraid, новото име на влакна YGK

list В: Xbraid YGK On: comment Коментар: 0 favorite Прочитания: 2339

Искате ли да разберете каква е разликата между влакната Xbraid и YGK. Прочетете статията до край!

Провокиран от обаждания на риболовци, а и на колеги с магазини с въпрос: „Какво е това влакно Xbraid?” реших да напиша няколко реда, чрез които да разясня кое какво е.

От 2 години тече преименуване на марката и новите модели влакна се произвеждат с името Xbraid, а на старите модели, като YGK Upgrade X8, YGK Upgrade X4, YGK Super Jigman X8 и други, които все още се произвеждат се ребрандира кутията с новото име Xbraid. Влакната вътре обаче нямат никаква разлика със старите. Първоначално, през първата година ребрандирането беше само за влакната, които се предоставят за Япония, но сега вече е и за останалият свят.

YGK G-Soul Upgrade X8 = X braid Upgrade X8

xbraid-upgrade-x8

Xbraid Super Jigman X8 = YGK Super Jigman X8

xbraid-super-jigman

Накратко казано Xbraid е новото име на доказаните плетени влакна и флуорокарбони YGK.

В някои магазини може да получите информация, че това е нов модел, в някои, че това е подобрена версия на YGK, но знайте, че влакната, които се съдържат в кутиите са едни и същи.

Оригиналните влакна се произвеждат само в Япония, както новите, така и старите. Бъдете внимателни и гледайте това да е написано на кутията когато купувате.

Като директен вносител на марката и при някакви възникнали въпроси можете да ни пишете на мейла или през контактната форма. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни!

YGK G-Soul Upgrade X8 200m

Xbraid Upgrade 150m

Xbraid Upgrade 200m

Xbraid Upgrade 300m

YGK Super Jigman 300m

Xbraid Super Jigman 300m

Коментари

За момента няма коментари

Остави своя коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември